Nuppi.net -palvelun käyttöehdot
1. Palvelun käyttö
Käyttämällä Nuppi.net -palvelua hyväksyt nämä käyttöehdot ja sitoudut toimimaan niiden mukaisesti. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa tai päivittää näitä ehtoja ilman eri ilmoitusta. Palvelu on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.
Poistamme käyttäjän rekisteröitymisen palvelusta, jos palveluun ei ole kirjauduttu puoleen vuoteen (päivämäärästä 24.5.2018 alkaen).
2. Käyttäjän velvoitteet
Käyttäjä sitoutuu toimimaan palvelussa lakien ja hyvien tapojen mukaisesti, sekä noudattamaan palveluntarjoajan ohjeita.
Käyttäjä on vastuussa kaikesta palveluun toimittamastaan sisällöstä. Väärinkäytösten estämiseksi puhelinnumeroiden, osoitteiden, sähköpostiosoitteiden ja tilinumeroiden julkaisu on kielletty. Käyttäjä vastaa, ettei palveluun toimitettu sisältö riko tekijänoikeuksia.
Käyttäjä ei saa toiminnallaan häiritä palvelua tai muuta käyttäjiä. Palvelun käyttö suoramarkkinointiin tai kaupalliseen toimintaan on kielletty.
3. Palveluntarjoajan velvoitteet ja oikeudet
Palveluntarjoaja pyrkii varmistamaan palvelun virheettömän toiminnan, mutta ei takaa palvelun virheettömyyttä tai jatkuvuutta.
Palveluntarjoajalla on oikeus estää käyttäjän pääsy palveluun, poistaa nimimerkki palvelusta tai lopettaa käyttäjän lähettämien viestien toimitus ilman eri varoitusta.
Palveluntarjoaja ei vastaa käyttäjien palveluun toimittamasta sisällöstä, toimitetun materiaalin säilymisestä, eikä palvelussa olevien linkkien sisällöstä tai virheettömyydestä.
Palveluntarjoaja voi keskeyttää tai lopettaa palvelun tai jonkin palveluosion tarjoamisen ilman erillistä ilmoitusta.